Opțiune strategică. Încărcat de

opțiune strategică pe opțiuni binare folosind metoda vsa

Avantajul competitiv se poate obtine de catre firma prin mai multe modalitati, ceea ce va determina si diferentierea strategiilor acestora. Potrivit acestui criteriu strategiile firmelor pot fi: orientate spre reducerea costurilor; axatepe gasirea unei nise a pietei; orientate pe calitatea produsului. Orice constructie strategica trebuie sa aiba la baza una din cele trei orientari.

opțiune strategică pavilion în tranzacționare

Pe baza acesteia firma va adopta un anumit tip de comportament fata de concurenti, adaptat conditiilor specifice de mediu si potential intern, elaborând o strategie particulara cu elemente de originalitate. Modalitati de fundamentare a strategiei Principalele elemente ale etapei de fundamentare a strategiei, obtinute prin valorificarea premiselor, sunt: — Identificarea si luarea in considerare a prognozelor stiintifice, tehnice, comerciale, financiare, manageriale privind mediul in care opereaza firma.

opțiune strategică câștigați bani pe mobil chiar acum

In functie de mai multi factori, se pot observa mai multe categorii de orientari strategice. Din punct de vedere al obiectivelor urmarite, se pot observa mai opțiune strategică categorii de strategii: Defensive.

Informațiiimportante