Alegerea opțiunii

Alegere Specializări, Direcţii și Opțiuni Licență 2020

nu poți câștiga bani legal opțiuni binare cci

Structura și organizarea calculatoarelor — proiect Prelucrarea imaginilor — proiect Achiziția și prelucrarea datelor — proiect Baze de date — proiect Rețele de calculatoare — proiect Va fi disponibil un chestionar unde trebuie ca fiecare student să aleagă ordinea disciplinelor preferate din alegerea opțiunii pachet, unde 1 este prima opțiune din pachet, 2 este a doua și 3 a treia.

Numărul de locuri la fiecare disciplina este limitat, iar repartizarea se va face în funcție medie. Cine nu completează alegerea opțiunii va fi asignat la disciplinele la care au mai rămas locuri disponibile.

olympc tranzacționează opțiuni binare binomo cea mai eficientă platformă de tranzacționare binară

Alegerea programului de studii în anul IV Împărțirea pe programe de studii specializări la trecerea în anul IV se va face pe baza rezultatelor școlare obținute în urma sesiunii de vară de la sfârșitul anului III. Studenții care pe anii I și II vor fi integraliști, alegerea opțiunii pe anul III vor fi acumulat 40 de credite își pot alege liber specializarea pe care o doresc. Vor fi luate în considerare și notele la disciplinele restante promovate în avans, note predate la decanat până la încheierea sesiunii de vară.

Opțiunea pentru unul dintre cele două programe de studii, Calculatoare sau Tehnologia informației, trebuie depusă în scris, sub forma unei cereri, la secretariatul departamentului până la o dată care este anunțată în fiecare an de obicei în prima săptămână din sesiunea de la sfârșitul anului III.

Studenții care din motive obiective nu pot fi prezenți la facultate în această perioadă pot transmite cererea printr-un coleg sau prin fax la numărul

cum să faci bitcoin rapid fără investiții piața investițiilor financiare

Informațiiimportante