Tranzacționare aplicată

Comisioane si taxe Structurate

tranzacționare aplicată

Tranzactiile intra-day facute pe contul StartradeRO cumparari si vanzari de volume egale ale aceluiasi emitent, in aceeasi zi vor fi comisionate la jumatate din valoarea comisionului dvs.

Ajustarea se va face tranzacționare aplicată sfarsitul fiecarei zile.

tranzacționare aplicată

Mentionam ca, in calitate de intermediar, Tradeville colecteaza aceasta taxa de la fiecare cumparator si o vireaza in contul ASF. Orice modificare a tarifelor si comisioanelor Depozitarului Central duce implicit la modificarea taxelor percepute de Tradeville. Taxele percepute de bancile partenere și de eventualele banci corespondente implicate in transfer, pentru transferurile in alte valute decat LEI, sunt suportate de client.

Impozitul pe castig in cazul persoanelor fizice Obligatiile fiscale aferente activitatii investitionale se stabilesc pe baza Codului fiscal in vigoare Legea nr.

tranzacționare aplicată

In eventualitatea in care acestea sunt modificate ulterior se vor aplica prevederile valabile la data respectiva. Tradeville va pune la dispozitia clientilor sai documentele justificative necesare in acest sens, conform normelor legale aplicabile la momentul respectiv.

tranzacționare aplicată

In cazul persoanelor juridice nu exista un impozit specific pe castigul din operatiuni pe piata de capital. Acesta intra in determinarea bazei impozabile.

tranzacționare aplicată

Conturi Demo Gratuite.

Informațiiimportante