Traducere tradițională, TRADITIONAL - traducere română - dicționar publionline.ro

Traduceri chineză tradițională română

traducere tradițională

Comunități de vorbitori chinezi se găsesc și în multe alte părți ale lumii, în special în Europa, America de Nord și de Sud și în Insulele Hawaii. Chineza este o limbă oficială a Chinei și a Taiwanului, precum și una dintre cele patru limbi oficiale ale Singapore.

traducere tradițională

Standardul chinez este reprezentat de Mandarină, limba folosită în capitala Beijing. Limba chineză utilizată în Hong Kong și comunitățile chineze de peste hotare este cantoneză, care este destul de diferită de mandarină.

traducere tradițională

Caracterele chineze au o istorie traducere tradițională se întinde pe mai mult de de ani. Sistemul de scriere se bazează pe un set de logograme scrise care își au originea în dinastia Shang sec. XVI-XI î.

În zilele noastre, există două seturi de caractere standard folosite în scrierea chineză. Unul folosește caracterele tradiționale chinezești, spre deosebire de caracterele simplificate standardizate chinezești cuprinse în Xiandai Hanyu Tongyong Zibiao Lista de caractere utilizate în mod curent în chineză modernă și traducere tradițională sunt folosite în China continentală. Caracterele tradiționale chinezești sunt folosite în Taiwan, Hong Kong, Macao și în comunitățile chineze de peste mări, unde populația combinată este de aproximativ 30 de milioane de oameni.

Link-uri utile "Merry Christmas" in all languages "I love you" in all languages "Happy Birthday" in all languages.

traducere tradițională

Informațiiimportante