Reînnoirea opțiunii

reînnoirea opțiunii

Îți reactivăm Oferta în avans, iar tu ai 7 zile să reîncarci Dacă n-ai reîncărcat, din a 8-a zi ți se va scădea din valabilitatea opțiunii fiecare zi care trece fără să reîncarci. Vei putea folosi din nou beneficiile Ofertei după ce returnezi creditul primit în avans.

sloganuri cu opțiuni binare

Astfel, rămâi conectat chiar și când nu poți să reîncarci! Serviciul "Ofertă în avans" este disponibil pentru numărul tău după ce ai avut pe cont cel puțin două reînnoiri consecutive ale ofertei. Descarcă aplicația Alege-ți una dintre ofertele în care ai, lunar, de la Vei avea acces la acest serviciu doar după ce ai avut cel puțin două reînnoiri consecutive ale unei oferte pe Cartela ta Vodafone.

unde puteți face bani în Internet

De exemplu: dacă ai pe cont o ofertă de 6 euro credit reînnoirea opțiunii aceeași ofertă de 6 euro credit a fost reînnoită de două ori, fără pauză între oferte, pe acel număr, atunci oferta ta este eligibilă pentru serviciul "Ofertă în avans". Cum funcționează Intra in aplicatia My Vodafone, Meniul Rapid si activeaza-ti serviciul sau trimite SMS gratuit cu textul "DA" la și primești confirmarea de activare a serviciului "Ofertă în avans".

Exemplu Numărul tău de Cartela Vodafone a avut până acum două reînnoiri reînnoirea opțiunii ofertei de 6 Euro credit și în ultima zi cu ofertă activă, ai pe cont 2 Euro credit.

roboții funcționează și vă fac bani

În această zi vei primi un SMS de la Vodafone pentru reactivarea automată a ofertei existente, chiar dacă nu ai credit suficient în cont. Dacă trimiți DA prin SMS laoferta se va reactiva automat și va trebui să reîncarci diferența de 4 euro credit oferită în avans în următoarele 7 zile, valabilitatea ofertei începând odată cu reactivarea automată a ofertei. Dacă în a 6-a zi de la activare, nu ai efectuat reîncărcarea necesară, vei primi un SMS de reînnoirea opțiunii și dacă nu reîncarci nici în a 7-a zi, începând cu a 8-a zi serviciile vor fi suspendate până la reîncărcarea necesară.

Կապիտուլացիայի և ինքնակազմակերպման միջև չկա ընտրություն։

Atunci când vei efectua reîncărcarea cu diferența de euro credit în acest exemplu, 4 euro creditvei putea folosi din nou beneficiile din oferta pentru perioada de valabilitate rămasă de la dată reactivării automate.

Vodafone nu percepe nicio taxă suplimentară sau comision de exemplu, dacă ai 2 euro credit pe cont la activarea automată a unei oferte de 6 euro credit, atunci va trebui să returnezi diferența până la 6 euro credit, adică exact 4 reînnoirea opțiunii credit.

ajută la câștigarea de bani în 2020

Informațiiimportante