Pompa binară

Această pompă poate prepara gradient binar, ternar sau cuaternar din 4 solvenți, apoi datorită tehnicii de livrare Advanced-SSQD sucțiune înceată, livrare rapidă poate livra mai departe fără pulsație.

swap în opțiuni binare pe ce site- uri să câștigi bitcoin

Modul de funcționare ale valvelor se poate asigura prin programarea pompei sau prin control software. Aceste gradiente sunt caracterizate de precizie înaltă și o reproductibilitate deosebită.

Nu pot face bani pe internet teoria opțiunii și evaluarea lor

Aceste pompe includ mixerul dinamic, la care se poate schimba camera de mixaj în funcție de debit. Pompa binară gradientului se poate programa atât de pe panoul de comandă al aparatului, cât și pompa binară softul ChromNav2.

indicatori de strategie pentru opțiuni binare semnale de tranzacționare pentru opțiuni binare

Pompa de gradient binar PU Specificații: reproductibilitate debit: mai bună decât 0. Sistemul poate fi extins cu degazor. Accesoriile de mai jos oferă posibilitatea configurării unor sisteme de gradient de presiune joasă sau înaltă, ele pot fi instalate cu ușurință în pompa binară de extensie a noilor pompe: mixere dinamice cu camere schimbabile, cu agitator magnetic încorporat, pentru pompe analitice și preparative unitate specială de mixaj TERA pentru pompe de gradient de joasă presiune — asigură o amestecare mai bună a solvenților sistem de valve cuaternar — controlat de pompă, lichidele vin în contact doar cu piese nemetalice degazor cu 4 sau 5 căi, lichidele vin în contact doar cu piese nemetalice modul degazor cu 3 căi pentru debite mai mari o ramură analitică, 2 preparative valvă de comutare a solvenților, cu 6 sau 10 poziții valvă de comutare cu 2 poziții, 6 porturi valvă programabilă pentru recircularea solventului injectoare manuale instalabile în locașul din carcasă sau în exterior, pe peretele lateral Solicitare informații.

opțiunea binară revizuiește utrader cel mai bun indicator pentru opțiunile 2020

Informațiiimportante