Parametrii opțiunii

Vă mulțumim pentru feedback!

Afişează numele intern al parametrului de pagină. Note: pentru a şterge parametrul de pagină.

 • Mai puțin Într-o diagramă de structură statică, o de clase parametrizate este un șablon care descrie o clasă cu unul sau mai mulți parametri formali nelegați.
 • Adăugarea unui parametru nou
 • Activați urmărirea prin parametri ValueTrack - Google Ads Ajutor
 • Opțiuni de antrenament turbo
 • Opțiunile săptămânale sunt
 • Obțineți mult bitcoin

Faceţi clic pe pentru a muta parametrul paginii mai sus în listă. Ordinea parametrilor de pagină din această secţiune determină ordinea în care aceştia se afişează pentru utilizatori în fila Personalizare parametri pagină.

Dacă apare lângă parametrul de pagină, aceasta înseamnă că parametrul de pagină este moştenit de la şablonul de portal pe care se bazează pagina. Pentru a edita, a şterge sau a muta un parametru de pagină care este moştenit de la un şablon de portal trebuie să editaţi, să ştergeţi sau să mutaţi parametrul în cadrul şablonului.

parametrii opțiunii cum să faci bani online fără înregistrare

Nume afişat Introduceţi un nume semnificativ pentru a ajuta utilizatorii să înţeleagă valoarea pe care trebuie să o furnizeze pentru parametru. Note: Se pot utiliza până la de caractere de orice fel.

Crearea unui parametru Meniu

Valoare prestabilită Introduceţi o valoare prestabilită pentru parametru. Exemplu: Dacă adăugaţi un parametru de pagină pentru a stoca valoarea unui simbol de acţiuni, puteţi să stabiliţi ca valoarea prestabilită a parametrului să fie simbolul de acţiuni al firmei la care lucraţi. Acest câmp este disponibil numai pentru pagini Standard şi Mobile şi pentru pagini de opțiune directă parametrii opțiunii bazate pe tipul de pagină Standard.

Personalizabil Selectaţi această opţiune pentru a permite utilizatorilor să modifice valoarea parametrului când personalizează pagina. Exemplu: Dacă parametrii opțiunii un parametru de pagină pentru a stoca valoarea parametrii opțiunii simbol pentru acţiuni bursiere, este recomandat să permiteţi utilizatorilor să modifice valoarea parametrului în simbolul pentru acţiuni bursiere care îi interesează.

parametrii opțiunii opțiuni funcții

Notă: Acest câmp este disponibil numai pentru pagini Standard şi Mobile şi pentru pagini de tipuri personalizate bazate pe tipul de pagină Standard. Descriere Introduceţi o descriere care să ofere utilizatorilor sugestii sau exemple referitoare la valoarea pe care trebuie să o furnizeze pentru parametru.

parametrii opțiunii în rețea, site- ul de câștiguri

Exemplu: Pentru un parametru de pagină simbol de acţiuni puteţi să furnizaţi următoarea descriere: Introduceţi simbolul pentru acţiuni al firmei pentru care doriţi să vedeţi informaţiile despre acţiuni; de ex. Notă: Descrierea poate să conţină maxim caractere.

Valori parametri parametrii opțiunii Notă: Această secţiune este disponibilă numai pentru pagini Standard, Mobile şi Căutare, pagini de tipuri personalizate bazate pe aceste tipuri de pagini şi pagini de navigare. Câmp Portlet-uri Listează portlet-urile de pe pagină şi indică dacă acestea au parametri asociaţi. Executaţi clic pe sau pe numele portlet-ului pentru a expanda portlet-ul şi a afişa parametrii acestuia.

Crearea unui parametru de text

Dacă un portlet nu are parametri definiţi, nu poate fi expandat în listă. Note: Executaţi clic pe Expandare globală pentru a afişa parametrii pentru toate portlet-urile de pe această pagină.

parametrii opțiunii opțiuni binare de la 30 de secunde

Executaţi clic pe Restrângere globală pentru a ascunde parametrii pentru toate portlet-urile de pe această pagină. Pentru informaţii despre adăugarea parametrilor la portlet-uri, vezi Portal Developer Kit pe Oracle Technology Network.

 • Noile opțiuni pentru parametri de pagini de destinație disponibile în Google Ads 18 iulie Am implementat două modificări pentru a vă fi mai ușor să detaliați parametrii de pagini de destinație.
 • Formă clasă parametrizată - Visio
 • Editare pagină: Parametri
 • Thinkorswim pentru opțiuni binare
 • Fără opțiuni de depunere
 • Schimbați numele liniei de tendință

Parametru portlet Afişează numele parametrului de portlet. Exemplu: Un portlet pentru cursul acţiunilor utilizează valoarea unuia din parametrii săi pentru a determina firma pentru care se afişează informaţiile despre acţiuni. Puteţi să specificaţi că parametrul de portlet îşi obţine valoarea din parametrul simbol de acţiuni al paginii. Ca designer al paginii, puteţi să configuraţi valoarea parametrului de pagină astfel încât pagina să prezinte informaţiile despre acţiunile unei anumite firme.

Manual de utilizare Scurtături

În plus, puteţi să permiteţi utilizatorilor să modifice valoarea parametrului de pagină prin selectarea casetei de validare Personalizabil pentru parametrul de pagină pentru a putea să-şi aleagă informaţiile pe care vor să le vadă în portlet-ul pentru cursul acţiunilor.

Note Fila Parametri apare în Proprietăţi pagină numai când Parametrii şi evenimentele au fost activate pentru grupul de pagini.

Pentru grupuri de pagini, parametrii şi evenimentele sunt activate în mod prestabilit. Înainte de a adăuga parametrii opțiunii al doilea parametru sau un parametru următor într-o pagină, trebuie să faceţi clic pe Aplicare pentru a salva toate modificările efectuate asupra parametrilor adăugaţi şi configuraţi anterior.

Atunci când adăugaţi şi configuraţi parametrul final, este suficient să faceţi clic pe OK pentru a salva modificările şi a reveni în pagină.

Înainte să începeți

Evenimentul care determină introducerea unui parametru într-un şablon de portal pentru articole este clicul pe legătura la parametrii opțiunii respectiv.

Trebuie precizat că nu este nevoie de o definire explicită a unui eveniment care invocă introducerea parametrilor în şabloanele de elemente.

parametrii opțiunii realitatea de a face bani pe internet

Atunci când o perspectivă este introdusă drept parametru al unei proceduri şi sunt prezente mai multe perspective, parametrul returnează titlurile perspectivelor într-o listă separată prin virgule, de exemplu persp1,persp2.

Subiecte de asistenţă corelate.

parametrii opțiunii Strategia 555 pentru opțiuni binare

Informațiiimportante