Opțiuni profesionale.

CCP poate fi utilizat de către elevi, precum și de psihologi, profesori și părinți, pentru a-i asista în luarea unor decizii importante pentru viitor: Alegerea specializării de liceu, Alegerea școlii postliceale sau a facultății, Alegerea ocupației. CCP include 4 chestionare de autocunoaștere, care evaluează abilitățile cognitive, abilitățile non-cognitive, interesele vocaționale și valorile legate de muncă.

opțiuni profesionale femei în comerț

După parcurgerea chestionarelor de autocunoaștere, CCP suprapune automat rezultatele elevului peste cerințele ocupațiilor din România și redă lista celor care pot valorifica potențialul elevului. Pentru fiecare ocupație, elevului i se recomandă traseul educațional prin care poate ajunge să opțiuni profesionale practice, precum și informații despre sarcinile și mediul de muncă. Elevul poate opțiuni profesionale gradul de potrivire cu oricare ocupație și cu oricare opțiune școlară.

opțiuni profesionale opțiuni cu orice tarif

După luarea deciziei, elevul poate consulta baza de date a unităților de învățământ din țară pentru a-și alcătui traseul educațional. Pentru psihologi, profesori și părinți, CCP include fișe de lucru cu activități practice de orientare în carieră, precum și resurse teoretice, împărțite în funcție de tematică și de vârsta pentru care sunt adecvate. Platforma permite consilierea unui număr ridicat de elevi concomitent, fiind astfel mijlocul cel mai eficient de a realiza orientarea școlară și profesională.

CCP este soluția la nevoile elevilor de autocunoaștere, de explorare a lumii educaționale și ocupaționale și de identificare a opțiunilor potrivite.

opțiuni profesionale strategie de opțiuni simple pentru cei mai mulți

Informațiiimportante