Opțiunea programului, Banca şi opţiuni de plată/Plata taxei de viză

opțiunea programului

opțiunea programului

Setați programul de lucru și disponibilitatea Setați programul de lucru și disponibilitatea Puteți folosi programul de lucru și disponibilitatea dacă aveți un cont prin intermediul organizației sau al școlii. Dacă nu vedeți opțiunea pentru programul de lucru, este posibil ca administratorul să o fi dezactivat-o pentru organizația dvs.

opțiunea programului

Activați programul de lucru Pentru a avertiza persoanele care încearcă să programeze o întâlnire opțiunea programului dvs.

Puteți să activați programul de lucru doar pe computer, nu și din aplicația Google Calendar.

opțiunea programului

Pe computer, deschideți Google Calendar. În dreapta sus, dați clic pe Setări Setări. Selectați zilele în care lucrați și setați orele la care sunteți disponibil ă.

opțiunea programului

Este posibil ca aplicația Calendar să vă sugereze un program de lucru în baza fusului dvs. Puteți accepta, refuza sau edita aceste sugestii.

Aflați mai multe despre Calendar în diferite fusuri orare. Sfat: când adăugați programul de lucru, ora de începere trebuie să fie înaintea orei de încheiere.

opțiunea programului

Arătați când nu sunteți la birou Când indicați că nu sunteți la birou, calendarul dvs. În partea de sus a calendarului, dați clic pe prima dată în care nu veți fi la birou. Dați clic pe Nu sunt la birou.

După următoarea dvs. Modificarea sau adăugarea unui program de somn Apăsați Explorare în dreapta jos, apoi apăsați Somn.

Selectați datele în care nu veți fi la birou. Opțional: actualizați intervalul de timp și editați mesajul de refuz.

opțiunea programului

Opțiunea programului clic pe Salvați.

Informațiiimportante