Opțiune tăiere, Vă mulțumim pentru feedback!

Cum poate fi schimbată opţiunea de tăiere a benzii în P-touch Quick Editor? | Brother

Excel pentru web Mai multe Mai puțin Dacă doriți să desenați o linie prin datele dintr-o celulă pentru a afișa probabil editări sau activități finalizate, opțiunea tăiere font nu este disponibilă în Excel pentru web.

cum să faci bani reali pe net

Dacă aveți aplicația desktop Excel, o puteți utiliza pentru a deschide registrul de lucru și a aplica formatarea Tăiere text cu o linie acolo. Iată cum: Faceți clic pe Deschidere în Excel.

cât câștigă Internetul pentru oameni

Selectați celulele care conțin datele pe care doriți să le formatați. Faceți clic pe lansatorul casetă de dialog Formatare celule.

dacă să facă bani

În caseta Formatare celule, sub Efecte, faceți clic pe Tăiere text cu o linie. Salvați registrul de lucru și redeschideți-l în Excel pentru web pentru a vedea modificările.

Dacă nu aveți aplicația desktop Excel, puteți încerca. Sau puteți să -l cumpărați de aici, când sunteți gata să comutați.

de ce este imposibil să tranzacționați cu opțiuni binare

Pentru știri despre cele mai recente actualizări Excel pentru web, vizitați blogul Microsoft Excel. Notă:  Această pagină a fost tradusă automatizat și poate conține erori gramaticale sau inexactități.

cine în familie face bani

Scopul nostru este ca acest conținut să vă fie util. Opțiune tăiere puteți spune dacă informațiile au fost utile?

opțiuni binare în vrkhangelsk

Aici se află articolul în limba englezăca referință.

Informațiiimportante