Opțiune tactilă

opțiune tactilă

opțiune tactilă

Dacă aveți un PC cu un ecran tactil, tastatura tactilă vă permite să introduceți text atingând cu creionul sau cu degetul o tastatură ce apare pe ecran. Utilizați-o cu aranjamentul implicit sau încercați una dintre celelalte opțiuni disponibile.

Atingeri pt. redare cadru întreg

Pentru a deschide tastatura tactilă Pe o tabletă sau pe un PC în modul tabletă, selectați Tastatură tactilă  pe bara de activități. Atingeți locul în care doriți să introduceți text și tastatura tactilă se va deschide automat.

Anulare Folosește Adaptări tactile cu dispozitivul tău iPhone, iPad, iPod touch sau Apple Watch Opțiunea Adaptări tactile modifică modul în care ecranul dispozitivului răspunde la atingeri, glisări și alte gesturi. Activarea opțiunii Adaptări tactile Poți personaliza Adaptări tactile, astfel încât să se adapteze abilităților tale de mișcare. Se recomandă să configurezi preferințele înainte să activezi Adaptări tactile, deoarece această funcție schimbă modul în care dispozitivul tău răspunde la atingeri. Selectează Atingere, apoi Adaptări tactile.

Notă: Dacă nu vedeți butonul tastaturii tactile, atingeți lung sau faceți clic dreapta bara de activități și selectați Afișați butonul tastatură tactilă. Aspecte tastatură tactilă Există patru aspecte diferite pe care le puteți utiliza atunci când introduceți text cu tastatura tactilă.

opțiune tactilă

Selectați pictograma setărilor de tastatură din colțul din stânga sus al tastaturii tactile pentru a vizualiza opțiunile și a comuta între ele. Tastatură standard. Acesta este aspectul implicit și se aseamănă cu cel al unei tastaturi externe standard, doar că este puțin mai compact.

opțiune tactilă

Cu acest aspect nu veți avea acces la taste precum numerele sau ESC. Aranjament de tastatură îngust cu o singură mână. Având o dimensiune mai mică decât tastatura standard, tastatura îngustă este proiectată să reproducă tastatura telefonului.

Cum facem unele setări în browser mozilla firefox...

Ascunde o parte mai mică din ecran în timp ce lucrați și opțiune tactilă tastarea de tip tragere cu degetul, cum ar fi scrierea formelor. Panoul pentru scris de mână. Scrieți pe panou cu creionul sau cu degetul pentru a introduce text.

opțiune tactilă

Tastatura standard opțiune tactilă. Acest aspect reproduce cel mai fidel o tastatură externă standard.

  1. Ты не слишком наблюдателен,-- укоризненно проговорил .

Are aceleași funcții și include o selecție extinsă de taste. Selectați pictogramele aflate imediat sub opțiunile de aranjament pentru a andoca sau a detașa tastatura.

  • Несколько секунд оно оставалось расплывчатым и искаженным, но увиденного было достаточно для того, чтобы покончить с дискуссией о посадке.
  • Перед ним было нечто, утраченное его миром так давно, что теперь относилось уже чуть ли не к области мифологии.

Acest lucru vă permite să o păstrați în poziție fixă sau să o mutați într-un alt loc de pe ecran, pentru a se potrivi perfect stilului dvs. Notă: Tastarea bazată pe tragerea cu degetul, cum ar fi scrierea formelor, nu este disponibilă pentru toate limbile.

opțiune tactilă

Aveți nevoie de ajutor suplimentar? Alăturați-vă discuției.

Informațiiimportante