Opțiune bibliotecă. Biblioteci şi rafturi de perete

Catalog BCU Cluj - Căutare de bază

Ca măsură de precauție pentru specialiștii noștri în asistență, dată fiind situația privind virusul COVID, lucrăm cu o echipă restrânsă.

strategii de opțiuni binare pentru ziua respectivă

Vă mulțumim pentru răbdare, deoarece procesul poate dura mai mult decât de obicei. Pentru asistență suplimentară, consultați Centrul de ajutor.

sfaturi ușoare de câștigare a banilor

Folosiți o metodă de plată pentru familie pe Google Play Când sunteți într-un grup de familie, puteți să faceți achiziții pe Google Play folosind metoda de plată pentru familie sau o metodă de plată separată Cum funcționează metoda de plată pentru familie La crearea unui grup de familieadministratorul familiei poate să adauge o metodă de plată pentru familie.

Membrii familiei pot folosi metoda de plată pentru familie pentru a face achiziții pe Google Play sau pentru achiziții în aplicație. Administratorul familiei este responsabil pentru achizițiile făcute de membrii familiei folosind metoda de plată pentru familie.

Prezentare generală Coloanele vă ajută să creați vizualizări semnificative pentru elementele dintr-o listă sau dintr-o bibliotecă. Prin utilizarea coloanelor, puteți să sortați, să grupați și să filtrați elemente și puteți, de asemenea, să calculați automat date despre elemente și să afișați rezultatele acestor calcule. De asemenea, coloanele vă permit să specificați ce informații trebuie introduse despre un element atunci când cineva adaugă un element la o listă sau la o bibliotecă.

Administratorul familiei va primi o chitanță prin e-mail de fiecare dată când un membru al familiei face o achiziție. Administratorul familiei poate să activeze aprobările achizițiilor pentru ca membrii familiei să aibă nevoie de aprobarea lui pentru anumite achiziții.

noi metode de a face bani online

Faceți achiziții folosind metoda de plată pentru familie Opțiune bibliotecă familiei pot face achiziții folosind metoda de plată pentru familie sau o altă metodă de plată. Notă: copiii cu vârsta sub 13 ani sau vârsta aplicabilă în țara dvs.

Bitcoin bot tranzacționează Reddit

Copiii cu vârsta opțiune bibliotecă 13 ani sau vârsta aplicabilă în țara dvs. Achizițiile pentru care puteți folosi metoda de plată pentru familie Membrii familiei pot folosi metoda de plată pentru familie pentru a face achiziții în aplicație și pentru a cumpăra următorul conținut de pe Google Play: aplicații.

Informațiiimportante