Înregistrare opțiuni, Opţiuni înregistrare imagine

Manual de implementare pentru educație

Adăugați în lista de dorințe Instalați Înregistrați orice convorbire telefonică și alegeți convorbirile pe care doriți să le salvați. Puteți alege care apeluri să fie înregistrate și care să fie ignorate.

video de tranzacționare non- index pe opțiuni binare cum să ne întâlnim în tranzacționare

Puteți asculta înregistrarea, puteți adăuga note și o puteți transmite altor persoane. Integrarea Google Drive funcționează cu Android versiunea 3.

care este strategia pentru opțiuni binare câștiguri reale profitabile pe internet

Vă rugăm să rețineți că înregistrarea apelurilor nu funcționează corect pe anumite dispozitive și poate produce înregistrări de calitate inferioară. De aceea vă sugerăm să încercați varianta gratuită înainte de a achiziționa varianta plătită. Dacă întâmpinați probleme la înregistrare, încercați să înregistrați o altă sursă audio sau să folosiți opțiunea "Activare automată difuzor".

Apelurile înregistrate sunt păstrate în Inbox.

Au fost utile aceste informații?

Dacă doriți, puteți schimba directorul de destinație pentru înregistrări, alegând cardul SD. Puteți specifica și capacitatea pentru Inbox.

Numărul de apeluri salvate este limitat numai de capacitatea memoriei telefonului. Înregistrare opțiuni pe care le considerați importante pot fi salvate, iar acestea vor fi stocate în directorul "Apeluri salvate".

bot care colectează satoshi munca mai curată acasă

În caz contrar, apelurile mai vechi vor fi șterse automat atunci când se acumulează cele noi. Puteți activa un meniu "Rezumat apel" cu opțiuni, care să apară imediat după încheierea unui apel.

Puteți căuta înregistrările după persoană, număr de telefon sau comentariu.

Există 3 setări standard pentru înregistrarea automată: Înregistrează tot opțiunea standard — această opțiune înregistrează toate apelurile, cu excepția persoanelor selectate în prealabil pentru ignorare. Ignoră tot — această opțiune nu înregistrează niciun apel, panta liniei de trend excepția persoanelor selectate în prealabil pentru înregistrare.

Opțiuni de configurare pentru înregistrarea dispozitivelor

Ignoră contacte — această opțiune înregistrează toate apelurile cu persoanele care nu se află în agenda de contacte, cu excepția contactelor selectate pentru înregistrare. Numai în versiunea Pro: puteți opta pentru salvarea automată a apelurilor unor anumite persoane, iar apelurile înregistrare opțiuni fi salvate în cloud.

opțiune prop fucers opțiuni binare

Afișați mai mult.

Informațiiimportante