Jetoane durov

Un Whatsapp, un semnal este un telegram titkosítása veszélybe kerülhet |

Într-o ieri cum a fost publicată cererea, ai susținut că vânzarea de jetoane a fost o posibilitate de finanțare a companiei, mai degrabă decât un IPO pentru a efectua.

Rusya'nın Mark Zuckerberg'i: Pavel Durov'un Telegram'ı kurma hikayesi - DW Türkçe

SEC a furnizat noi dovezi pentru Telegrama angajații și investitorii, Argumentul că Token-ul Vânzare a fost un neînregistrate, oferind valori mobiliare. Într-un E-Mail la contabilul de un Investitor de 6.

jetoane durov dinara malinina options

Martiea spus Telegramă personal, Shyam Parekh, Investitorul are dreptul de a dreptul de a SEC a susținut că telegrama a fugit de mediu și Token-ul Vânzare a fost văzut ca o ultimă soluție — ceva modalitățile tradiționale de strângere de fonduri au fost abandonate.

Noul document SEC ia tradus liber : Unul dintre Durovs prieteni și potențiali investitori Durov a propus în luna Augustcă el prietenul în Telegramă și Durov ar trebui să investească în compania unui prieten, ce Durov a răspuns: 'în acest jetoane durov Telegramă bani pentru a cumpăra, în scopul de a continua să-Server', dar el nu a fost obligat să facă o investiție de capital.

jetoane durov yandex cum să faci bani pe internet

Potrivit SEC Telegrama lui s-a mutat prima, în ceea ce privește o ofertă publică pentru a efectua, a renunțat la idee, deși, pentru că Telegrama crezut că oferta ar putea fi tratate ca un neînregistrate ofertă de valori mobiliare în Statele Unite ale americii.

Unul dintre semnele distinctive ale unui titlu este aceea jetoane durov un terț este responsabil în mod activ pentru propria creștere.

jetoane durov tehnologia opțiunii binare

Asta pentru a susține, SEC este un citat din Durov, care ar fi spus: Vom vedea SUNET, precum și Telegrama ca parte jetoane durov a succesului proiectului, pentru că Telegrama oferă necesar bază de utilizator și acceptarea în scopul de a aduce ideea de cryptocurrency pentru piața de masă pentru a Lucra. Pentru acest motiv, ne-am separat de utilizarea fondurilor nu este între două și va utiliza resursele în cazul în care acestea sunt cele mai necesare.

jetoane durov cât de bine au câștigat bani oamenii

SEC și telegrama sunt de așteptat să fie pe Februarie curtea de zile. Dar judecând după ieri documente, poate și tot ce informează Telegrama va fi folosit împotriva ta.

jetoane durov este profitabil bitcoin acum

Informațiiimportante