Costuri simbolice, Camera Deputaţilor

costuri simbolice

Polonia vinde aproape de conace si castele la preturi simbolice, pentru a le salva de la ruina Vineri, 08 Noiembrieora Polonia a scos la vanzare 30 de conace si castele cu valoare istorica, detinute in trecut de aristrocrati polonezi si germani, iar alte sunt pregatite pentru a fi oferite la preturi simbolice investitorilor, care trebuie sa-si asume insa obligatia de a le restaura.

cum să adăugați o linie de tendință

Cele 30 de conace au fost construite incepand din perioada Renasterii si pana la inceputul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Alte de astfel de proprietati sunt pregatite pentru vanzare de Ministerul Agriculturii, cel mai mare detinator de resedinte istorice din Polonia, scrie cotidianul Wall Street Journal.

In acest an au fost vandute deja 20 de conace. Cumparatorii trebuie sa constituie o garantie financiara in favoarea statului pentru eventualitatea in care nu isi respecta obligatiile privind investitiile. Proiectele pot fi descurajante din cauza costurilor financiare pentru restaurare, scrie Wall Street Journal.

Vezi mai multe articole din categoria economic Proiectele pot fi descurajante din cauza costurilor financiare pentru restaurare, scrie Wall Street Journal. Astfel, cumpărătorii palatului Gorzanow, un complex asemănător unei fortăreţe, datând din periaoda Renaşterii, au cheltuit într-un an de la achiziţie circa un milion de dolari, din care Preţul castelului cu peste de camere şi teatru a fost de Clădirea va adăposti după restaurare un muzeu şi un centru cultural.

Astfel, cumparatorii palatului Gorzanow, un complex costuri simbolice unei fortarete, datand din periaoda Renasterii, au cheltuit intr-un an de la achizitie circa un milion de dolari, din care Pretul castelului cu peste de camere si teatru a fost de Cladirea va adaposti dupa restaurare un muzeu si un centru cultural.

Proprietatea a fost scoasa la vanzare de stat dupa ce a fost expropriata de la un alt cumparator, care nu si-a respectat obligatiile legate de investitii.

trei semnale opțiuni binare

Preturile proprietatilor vandute variaza intre Conacele si castelele poloneze sunt disponibile oricarui cumparator din Uniunea Europeana, in timp ce eventualii investitori din afara UE trebuie sa obtina un permis special de la guvernul poonez. Majoritatea cererilor sunt aprobate, potrivit unei agentii a Ministerului Agriculturii. Silezia Inferioara este regiunea cu cele mai multe castele si conace scoase la vanzare, astfel de proprietati fiind intalnite aproape in fiecare sat.

opțiuni binare cu depozit de înregistrare

Regiunea, in apropierea Muntilor Sudeti, a fost o provincie a Germaniei pana lafoarte populara in randul nobilimii. Ministerul Agriculturii mai detine in Silezia Inferioara circa de imobile cu valoare istorica, dintr-un total derestul fiind in proprietatea unor privati sau a autoritatilor locale si institutiilor cu obiectiv cultural.

Cele 30 de conace au fost construite începând din perioada Renaşterii şi până la începutul celui de-Al Doilea Război Mondial. Alte de astfel de proprietăţi sunt pregătite pentru vânzare de Ministerul Agriculturii, cel mai mare deţinător de reşedinţe istorice din Polonia. În acest an au fost vândute deja 20 de conace. Cumpărătorii trebuie să constituie o garanţie financiară în favoarea statului pentru eventualitatea în care nu îşi respectă obligaţiile privind investiţiile. Proiectele pot fi descurajante din cauza costurilor financiare pentru restaurare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai costuri simbolice si interesante articole de pe Business Articol citit de ori Pe aceeasi tema.

tranzacționarea feței

Informațiiimportante