Bifați opțiunile. Opțiuni Word (General) - Word

Alte opţiuni de imprimare

Afișare minibară de instrumente la selectare    Bifați această opțiune pentru a afișa Minibara de instrumente atunci când selectați text.

Opțiuni Word (General)

Minibara de instrumente oferă acces rapid la instrumentele de formatare. Activare Previzualizare în direct    Bifați această opțiune pentru a previzualiza efectele modificărilor de formatare din document.

listă de schimburi de opțiuni binare recenzii la cursuri de lucru pentru a câștiga bani pe Internet

Actualizarea conținutului documentului în timp ce glisați    Selectați această opțiune dacă bifați opțiunile ca Word să ajusteze aspectul atunci când glisați obiecte, cum ar fi imagini și casete text. Stil SfatEcran    Selectați un stil pentru a controla dacă Word afișează sfaturi ecran și descrieri de caracteristici cu numele butoanelor.

Opțiuni Word (General) - Word

Personalizarea copiei Microsoft Bifați opțiunile și Nume utilizator     Tastați un bifați opțiunile în caseta nume utilizator pentru a modifica numele de utilizator. Notă: Acest nume de utilizator este asociat cu orice revizuiri pe care le efectuați la documente atunci când utilizați caracteristica Urmărire modificări.

Acest conținut și aceste informații de ajutor Experiența generală cu centrul de ajutor Următorul Căutare Google Creați o alertă Puteți primi e-mailuri când în Căutarea Google apar rezultate noi pentru un anumit subiect.

De asemenea, este numele autorului asociat cu documentele pe care le creați. De exemplu, în paginile de însoțire predefinite care includ numele autorului, Word afișează automat acest nume de utilizator.

Inițiale     Tastați inițialele în caseta inițiale pentru a modifica inițialele asociate cu numele de utilizator.

Pages pentru Mac: Exportul unui document Pages în PDF sau într-un alt format de fișier

Notă: Aceste inițiale sunt asociate cu orice comentarii pe care le adăugați atunci când examinați documente. Utilizați întotdeauna aceste valori, indiferent dacă v-ați conectat sau nu la Office     Selectați această opțiune dacă doriți ca Word să afișeze acest nume de utilizator și aceste inițiale, chiar dacă vă conectați la Office cu un bifați opțiunile care afișează informații diferite.

Fundal Office    Alegeți dintr-o listă de modele de fundal predefinite.

  • Faceți bani pe internet pe bursă
  • Alte opţiuni de imprimare Faceţi clic pe butonul Other Print Options Alte opţiuni de tipărire pentru a defini mai multe funcţii ale imprimantei: Notă Ecranul prezentat în această secţiune poate să difere în funcţie de aparatul dumneavoastră.
  • Opțiuni Office-fila General - Asistență Office
  • De ce ar putea fi nevoie să traduceţi lista de termeni: Aveţi lista dumneavoastră de produse şi servicii într-o anumită limbă, dar doriţi să obţineţi protecţie într-o altă ţară cu o limbă de lucru diferită.
  • Pages pentru Mac: Exportul unui document Pages în PDF sau într-un alt format de fișier
  • HTC Desire dual sim - Activarea opțiunilor tastaturii inteligente - HTC SUPPORT | HTC România
  • Ajutor - TMclass
  • Alte opţiuni de imprimare

Temă Office    Alegeți dintr-o listă de teme Office predefinite. Opțiuni de pornire pentru Word și Alegeți extensiile pe care doriți să le deschideți în mod implicit     Faceți clic pe bifați opțiunile implicite pentru a vedea și a modifica lista de tipuri de fișiere pe care le deschide Word în mod implicit. Spuneți-mi dacă Word nu este programul implicit pentru vizualizarea și editarea documentelor     Selectați această opțiune dacă doriți să vi se solicite să setați Word ca aplicație implicită pentru vizualizarea și editarea documentelor.

Deschiderea atașărilor de e-mail și a altor fișiere needitabile în vizualizarea citire     Debifați această casetă de selectare pentru a deschide atașări de e-mail în vizualizarea aspect pagină imprimatăîn loc să citiți vizualizarea.

Afișați ecranul Start când pornește Word     Debifați această casetă de selectare dacă doriți să ocoliți ecranul Start atunci când deschideți Word.

Creați o alertă

Afișare minibară de instrumente la selectare     Bifați această opțiune pentru a afișa Minibara de instrumente atunci când selectați text. Activare Previzualizare în direct     Bifați această opțiune pentru a previzualiza efectele modificărilor de formatare din document. Schema de culori    Selectați o opțiune din listă pentru a modifica schema de culori a programelor.

Stil SfatEcran     Selectați un stil din listă pentru a controla afișarea numelor butoanelor și informații suplimentare utile.

Creați o alertă - Căutare Google Ajutor

Selectați Afișați descrieri de caracteristici în sfaturi pentru nume și informații utile, selectați nu se afișează descrieri de caracteristici în Sfaturi ecran doar pentru numele butoanelor sau selectați nu se afișează sfaturi pentru niciuna. Personalizarea copiei Microsoft Office Nume utilizator     Tastați un nume în caseta nume utilizator pentru a modifica numele de utilizator.

Notă: Numele care apare aici va fi asociat cu reviziile pe care le efectuați atunci când examinați documente utilizând caracteristica Urmărire modificări.

modelul din opțiunile binare este în cazul în care puteți face bani imediat

De exemplu, în paginile de însoțire predefinite care includ numele autorului, numele care apare în caseta nume utilizator se utilizează automat. Inițiale     Tastați inițialele în caseta inițiale pentru a modifica inițialele care sunt asociate cu numele de utilizator.

Notă: Inițialele care apar aici sunt asociate cu comentariile pe bifați opțiunile le adăugați atunci când examinați documente.

jetoane cum să faci bani pe internet fără investiții ce este schimbul de opțiuni binare

Opțiuni de pornire pentru Word Deschiderea atașărilor de e-mail în vizualizarea citire în ecran complet     Selectată în mod implicit, această opțiune afișează documente în vizualizarea citire în ecran complet atunci când sunt deschise din atașări de e-mail. Debifați această casetă de selectare pentru a deschide atașări de e-mail în vizualizarea aspect pagină imprimată.

Pentru a vedea opțiunile populare pentru lucrul cu Word, faceți clic pe butonul Microsoft Officefaceți clic pe Opțiuni Word, apoi faceți clic pe popular. Afișarea filei dezvoltator în panglică     Selectați această opțiune pentru a afișa fila dezvoltator pe panglică în Microsoft Office system programe.

HTC Desire - Activarea opțiunilor tastaturii inteligente - HTC SUPPORT | HTC România

Panglica este o componentă a interfața utilizator Microsoft Office Fluent. Fila dezvoltator include instrumente de creare a macrocomenzilor și a formularelor, precum și caracteristici asociate cu XML. Debifați această casetă de selectare pentru a ascunde fila dezvoltator.

Utilizați întotdeauna ClearType     Selectată în mod implicit, această opțiune activează ClearType pentru a face textul mai ușor de citit.

practică opțională cum să câștigi bani pe schimbul de opțiuni

Dacă modificați această setare, trebuie să reporniți Microsoft Office Word pentru ca setarea să aibă efect. Note: Această setare se aplică tuturor programelor Office. Această opțiune nu este disponibilă pe computerele care rulează Windows Vista.

Setting up a worksharing project in Revit [Revit + Stabicad]

Deschiderea atașărilor de e-mail în vizualizarea citire în ecran complet     Selectată în mod implicit, această opțiune afișează documente în lista câștigurilor pe internetdengi citire în ecran complet atunci când sunt deschise din atașări de e-mail.

Alegeți limbile pe care doriți să le utilizați cu Office     Faceți clic pe Setări limbă pentru a activa caracteristicile necesare pentru limbile pe care doriți să le utilizați în Microsoft Office system.

Informațiiimportante